Du er landet på Væghylde.dk, det helt rigtige sted at finde væghylde. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle væghylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hübsch Væghylde – Natur

 • Dagens pris: 949,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1149.00, nu kun 949,-.
  Du sparer 200 kr. / 17 %
 • Fundet hos Packhouse.dk
 • Mærke: Hübsch

Vores første anbefaling er “Hübsch Væghylde – Natur” fra mærket Hübsch.

Produktet er lige nu på tilbud hos Packhouse.dk hvor prisen er sat ned fra 1149.00 til 949,- – en besparelse på 200 kr. / 17 %

Forhandlerens beskrivelse:
Væghylde fra Hübsch i natur vil pryde på netop din væg.
Denne smukke væghylde har plads til mange blader, magasiner og små folders.
Du kan have den hængende i din hjemmekontor til at holde styr på diverse papirer eller hav den hængende i køkkenet til alle…

Se hos Packhouse.dk ❯❯

2: Hübsch Væghylde Med 3 Skuffer – Egetræ

 • Dagens pris: 1149,- kr.
 • Fundet hos Packhouse.dk
 • Mærke: Hübsch

Anden anbefaling har vi fundet hos Packhouse.dk, hvor du kan købe Hübsch Væghylde Med 3 Skuffer – Egetræ til kun 1149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Væghylde med 3 skuffer fra Hübsch i FSC certificeret egetræ kan bruges til opbevaring af mange forskellige ting, som for eksempel små opskriftbøger og nips ting.
Væghylden med 3 skuffer kan bruges både i køkkenet, på værelset eller fx på hjemmekontoret.
U…

Se hos Packhouse.dk ❯❯

3: IB Laursen væghylde Brooklyn

 • Dagens pris: 249,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 348.00, nu kun 249,-.
  Du sparer 99 kr. / 28 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Ib Laursen

Næste anbefaling er “IB Laursen væghylde Brooklyn”.

Dagens bedste tilbud på “IB Laursen væghylde Brooklyn” har vi fundet hos Bydahlliving.dk hvor prisen lige nu er 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Ib Laursen væghylde uden bagbeklædning BrooklynMåler: H: 25,5 L: 53,5 D: 25Vær opmærksom at målene kan variere og der kan forekomme enkelte skævheder i hylden.Se vores flotte udvalg af reoler og hylder fra Ib Laursen lige her…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

4: Hübsch Væghylde – Egetræ

 • Dagens pris: 999,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 1399.00, nu kun 999,-.
  Du sparer 400 kr. / 28 %
 • Fundet hos Packhouse.dk
 • Mærke: Hübsch

Produkt nummer 4 på vores “væghylde-liste” er Hübsch Væghylde – Egetræ som du lige nu kan købe for 999,- hos Packhouse.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Væghylde fra Hübsch i FCS certificeret egetræ er en flot væghylde, som kan bruges til opbevaring af papirer, blade/magasiner og bøger.
Væghylden skal bare hænges op på væggen og så er den klar til brug.
Dens neutrale og flotte look vil med garanti pynte f…

Se hos Packhouse.dk ❯❯

5: Hübsch væghylde grøn metal

 • Dagens pris: 186,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 219.00, nu kun 186,-.
  Du sparer 33 kr. / 15 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Hübsch

Forhandlerens beskrivelse:
Hübsch væghylde i grøn metalFarve: GrønMål: 31x31xh31cmMateriale: JernSe udvalget af hylder fra Hübsch her…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

6: Ib Laursen væghylde retro med træbund

 • Dagens pris: 329,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 378.00, nu kun 329,-.
  Du sparer 49 kr. / 12 %
 • Fundet hos Bydahlliving.dk
 • Mærke: Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Ib Laursen væghylde retro med træbund som vi har fundet til 329,- hos Bydahlliving.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Ib Laursen retro væghylde i metal med træbund.
Kan både bruges i køkkenet til opbevaring eller som flot pyntehylde i det moderne hjem. Materiale: Metal og træMål: B: 25 H: 25 L: 55Er du vild med det retro look? Så se de andre unikke hylder og reoler fra I…

Se hos Bydahlliving.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste væghylde i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse væghylde:

Dyreste Væghylde på listen er Mistral væghylde i eg fra Erling Christensen Møbler med en pris på 4145.00. Billigste udvalgte Væghylde er Vinter & Bloom – Sky Væghylde Skov Kollektion – White som du kan købe for 79.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 4066 kr. – de 6 Væghylde vi har fundet koster i gennemsnit 26159.64 kr.
Ovenstående Væghylde data og priser er hentet fra 21 butikker (Packhouse.dk, Bydahlliving.dk, Fenomen, byhornsleth.dk, Mostersskur.dk, KitchenOne.dk, MyHomeMøbler.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk, vvs.dk, ILVA, Bolig & Haven, Unishop.nu, Home Sweet Home, Designhome.dk, Homeshop.dk, Boboonline.dk, Likehome.dk, Hjemmets, Coop.dk, Coolshop.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Væghylde tilbud er opdateret i dag 19-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Væghylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Væghylde blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Væghylde:

3 tips til at vælge den rigtige væghylde og 5 gode råd til at gøre stuen hyggelig

At indrette sit hjem er en blanding af at være praktisk, men også detaljeorienteret og skab en hyggelig atmosfære og en personlig stil.

Der er mange måder at kombinere æstetik med opbevaring og stil med brugervenlighed.

 

Hylder er et alsidigt produkt som du kan bruge på utallige måder. Du får herunder 3 gode tips til at vælge den rigtige væghylde. Derefter får ud også 5 tips til at gøre din stue hyggelig med væghylder.

Spørgsmål du kan stille dig selv

Inden du  skal vælge din væghylde er her et par spørgsmål du kan stille dig selv:

 • Hvad skal hyldens formål være, f.eks. opbevaring, indretning, udstilling?
 • Hvad skal der stå på hylden, er det tunge ting, lette ting, høje ting, små ting?
 • Hvor i huset skal hylden sidde, på en stor væg, en lille væg, en skråvæg? Lad os kigge nærmere på de tre spørgsmål

Hyldens formål

Skal du bruge din hylde til opbevaring så skal den selvfølgelig først og fremmest være stor nok, så der kan være alt det på hylden du ønsker. Det kan også være du skal kombinere flere hylder.

Er den til pynt skal du evt. vælge en hylde der matcher ind i den stil der i forvejen er i rummet, medmindre reolen i sig selv skal være det man får fokus på. Så skal du selvfølgelig vælge en hylde der skiller sig ud.

Skal hylden kunne flyttes nemt rundt fordi dit behov evt. hurtigt skifter, så skal du selvfølgelig vælge en hylde der er nem at sætte op og tage ned.

Hvad skal der stå på hylden

Dette spørgsmål har noget at gøre med hvilket materiale din hylde skal være i og hvor robust den skal være.

Hvis det f.eks. er meget tunge ting der skal stå på hylden så kræver det et kraftigt materiale som f.eks. massivt træ, eller måske stål eller andet metal i robust form. Er det en hylde til små lette nipsting så vil de tage sig bedst ud på en hylde der er i noget let materiale og måske syner af knap så meget.

 

Det kan også være du gerne vil udstille noget bestemt på hylden som tager blikfang i boligen, så kan du bruge en glashylde, eller en hylde i en fremtræden farve, som automatisk fanger fokus.

Hvor i huset skal hylden sidde

Dette spørgsmål relaterer også til materialevalg og farve, men også til størrelse på hylden. Skal du f.eks. have en hylde på et badeværelse er det vigtigt at du vælger en hylde der kan tåle fugt. Mangler du hylder i soveværelset til at stille yndlingsbogen eller lidt brugskunst på, så skal du måske vælge en hylde i et lidt let materiale som skaber ro og balance i rummet.

Hvis dit soveværelse ikke er ret stort kan du sætte en eller flere små hylder på væggen, men har du f.eks. et stort soveværelse med en kæmpe seng placeret centralt på den ene endevæg, så kan en stor lang hylde være en god løsning. I køkkenet vil du sætte pris på en hylde som er nem at holde ren, hvis den f.eks. bliver udsat for meget mados osv.

 

5 gode råd til at gøre stuen hyggelig

Hygge er individuel men hygge handler om at finde din egen balance, eller det sted hvor du føler dig godt tilpas. Du skal derfor skabe et indbydende rum, hvad end du synes atmosfæren skal være tung, tryg og varm, eller åben minimalistisk og energifyldt, så handler det om at finde ind til hvad du forbinder med et rart sted at være.

Du kan følge disse råd

 

 • Gør din stue personlig, indret med ting der udstråler dette.
 • Brug lys til at skabe stemning
 • Vælg de rigtige materialer.
 • Kombiner det hårde med det bløde
 • Skab balance, en rød tråd, enten i form af samme farvetema, balance i materialevalg, balance i dit valg af møbler.

Disse råd gælder uanset om det drejer sig om hylder, lys, møbler eller andet du vælger at indrette din stue med. Hylder kan være gode især til den personlige indretning, her kan du f.eks. stille dine yndlingsbøger, familiebilleder, en smuk skulptur eller andet der viser noget om dig personligt.

Endnu ikke sikker på at væghylder skal handles online?

Nethandelen vokser for hvert år der går, og man behøver snart ingen overbevisning for at købe sin væghylde på nettet.

Vi har alligevel fundet vores 3 bedste grunde til at købe væghylder online.

Der er et større udvalg at vælge imellem

Du har sikkert allerede set det – og ellers er det bare at scrolle opad.

Der er et kæmpe udvalg af væghylder når du handler på nettet. Fra de store butikker.

Fra specialbutikkerne. Og fra alle de andre.

Udvalget er meget større når man handler online end når man går den i den lokale butik – og selvom det er en fordel bliver det hurtigt lidt uoverskueligt. Det er derfor vi har lavet væghylde.dk – for at guide dig gennem dit køb.

Overskueligt at sammenligne tilbud

Når du handler på nettet har du altid den mest opdaterede information, serveret på en let og overskuelig måde. Her på væghylde.dk opdaterer vi hver nat priser, lagerstatus og tilbud på væghylder sådan at du får information du rent faktisk kan bruge. Det betyder at hvis der er et godt tilbud, så kan vi vise det til dig.

Den luksus har du ikke hvis du går ned i en fysisk butik – måske konkurrenten sælger den billigere, men hvordan skulle du kunne finde ud af det.

Går meget hurtigt

En af de bedste ting ved at handle på nettet er at det ikke tager særlig lang tid. Så hvis du lige har et øjeblik kan du købe den væghylde du står og mangler.

Det der tager længst tid er nok for det første at vælge den rigtige model (men det er det vi kan hjælpe med på væghylde.dk) og for det andet at hente den i pakkeboksen hvis ikke den bliver sendt til døren. Men selv det er ingenting sammenlignet med den tid det ville tage hvis du skulle købe i en fysisk butik.

Ud over væghylde.dk driver vi også siden hyldebærer.dk – prøv at giv den et besøg hvis du har tid.

Måske kan du også lide:

Her på Væghylde.dk skriver vi ikke kun om Væghylde – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: